story

Sports

1. 2010 Commonwealth Games held in ?

  1. Canada
  2. India
  3. Britian
  4. Malaysia

Answer: B

2. The term“Googly” is associated with ?

  1. Cricket
  2. Football
  3. Badminton
  4. Hockey

Answer: A

3. Aga Khan Cup is awarded to ?

  1. International Hockey
  2. Asian Hockey
  3. National Hockey in India
  4. None of these

Answer: C

4. Krishna Poonia is associated with ?

  1. Football
  2. Hockey
  3. Chess
  4. Athletics

Answer:C

5. In 1924 the first winter Olympics was held in ?

  1. Italy
  2. France
  3. Austria
  4. Canada

Answer: B



6. India first took part in the olympic games in the year ?

  1. 1920
  2. 1928
  3. 1972
  4. 1974

Answer: A

7. Pullela Gopichand is associated with ?

  1. Hockey
  2. Badminton
  3. Football
  4. Cricket

Answer: B

8. Sundarrajan Kidambi is associated with ?

  1. Chess
  2. Cricket
  3. Athletics
  4. Hockey

Answer: A

9. The ASIAD is held every ?

  1. 3 years
  2. 4 years
  3. 5 years
  4. 6 years

Answer: B

10. Who are Kangaroos ?

  1. Bangladesh
  2. Kenya
  3. Newzeland
  4. Australia

Answer: D